Contactavond 25 Maart

Dit bericht is geplaatst in Contactavond op door .

Aangezien ik binnenkort een lezing bij u kom geven is mij gevraagd om mij even voor te stellen. Mijn naam is Hans van der Sluis. Mijn hele werkende leven heb ik vogels verzorgd. Eerst bijna 25 jaar in Vogelpark Avifauna, en nu alweer 21 jaar in ARTIS. Door de jaren heen heb ik veel artikelen geschreven. Deze zijn in diverse vogel bladen gepubliceerd. En door de jaren heen heb ik veel foto’s geschoten van de bijzondere vogels die ik heb verzorgd. Daaruit is mijn lezing ontstaan. Voor de pauze bespreek ik de diverse onderwerpen die met de werkzaamheden in dierentuinen te maken hebben, en na de pauze laat ik een keur aan aparte vogelsoorten voorbij  komen.

 

Ik denk dat ik u een interessante lezing kan bieden, en dus graag tot ziens.