24 Juni RABO-fietstocht

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized op door .
v.v. “De Diamantvink” heeft nummer 52.

 

Rabobank Sponsorfietstocht, zondag 24 juni

Rabobank Groene Hart Noord

 

 

Zet alles in om zoveel mogelijk fietsers te werven!

 

Nog een paar dagen en dan is het zover! Op zondag 24 juni kan iedereen weer meefietsen met de Rabobank Sponsorfietstocht. Zijn alle leden geïnformeerd? Heeft u uw inschrijfnummer al via de website, een nieuwsbrief, Facebook of Twitter kenbaar gemaakt? Nog niet gedaan? Doe het vandaag nog. De bijdrage voor iedere uitgereden fietsroute is dit jaar verhoogd, dus hoe meer fietsers u werft hoe hoger de bijdrage voor de club! En iedereen mag meefietsen!

Uw vereniging of stichting ontvangt voor iedere uitgereden fietsroute van 20, 40, 60 of 100 kilometer een bijdrage. De verhoogde bijdrages zijn respectievelijk € 5, €8, en €10. Rabobank Groene Hart Noord keert € 15,- uit aan de fanatieke fietsers die de 100 km willen trotseren.

 

Voor iedereen!

Klanten, niet-klanten, leden, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional, iedereen mag zondag 24 juni meefietsen!

 

Starttijden en -locaties 2018

 

Deelnemers kunnen vanaf 09.00 uur starten bij één van de 14 startlocaties in de regio. De uiterlijke starttijd voor de route van 20 en 40 kilometer is 13.30 uur. Starten voor de 100 en 60 kilometer route kan tot respectievelijk 11.00 uur en 13.00 uur. Alle stempelposten sluiten om 16.00 uur. De startlocaties zijn dit jaar te vinden bij:

·         Wielervereniging Avanti, Amerikalaan 163, Alphen aan den Rijn

·         AAV’36, Sportlaan 6, Alphen aan den Rijn

·         Rijnenburgermolen, Van Beethovenlaan/Spoorpad, Hazerswoude Rijndijk

·         De Heerlijkheid Hoogmade, Kerkstraat 51, Hoogmade

·         Tennisvereniging Leimuiden, Beukenlaan 48, Leimuiden

·         Scouting Nieuwkoop, Ladderhaak 4, Nieuwkoop

·         Landgoed Ursula,  Theehuis Villa Kakelbont (Kinderboerderij),
A.H. Kooistraat 130, Nieuwveen

·         Hockeyclub Alkemade, Oud Adeselaan 42, Rijpwetering

·         Liefde voor Harmonie, Noordeinde 240, Roelofarendsveen

·         De Meerhorst/ Stompwijk’92, Klaverblad 13, Stompwijk

·         Tennisvereniging Ter Aar , Vosholstraat 29, Ter Aar

·         Biljartvereniging Jacobswoude, Bateweg 78a, Woubrugge

·         Voetbalvereniging SJZ, Nieuweweg 6, Zoeterwoude Dorp

·         Tennisvereniging Meerburg, Kooikerspad 3, Zoeterwoude Rijndijk

 

Route 100 kilometer

 

Voor de echte professionals is er een 100 kilometer route, maar let op: de 100 kilometer start niet op alle locaties! Voor de 100 kilometer kunt u tot 11.00 uur starten in Alphen aan den Rijn (WV Avanti), Leimuiden, Nieuwkoop, Nieuwveen, Roelofarendsveen, Stompwijk en Zoeterwoude Rijndijk. Vanaf 20 juni zijn de verschillende fietsroutes te vinden op www.rabobank.nl/groenehartnoord.

 

Informatie voor fietsers

Deelname aan de Rabobank Sponsorfietstocht is gratis. Fietsers kunnen zich melden bij één van bovenstaande startlocaties. Daar ontvangen zij een stempelkaart en een routebeschrijving. Het inschrijfnummer van uw vereniging of stichting moet duidelijk vermeld worden op de stempelkaart. Op alle start- en stempelposten zijn overzichten beschikbaar.

225 verenigingen

Op dit moment staan er ruim 225 lokale verenigingen en stichtingen ingeschreven voor de Rabobank Sponsorfietstocht. Gezamenlijk verwachten we ruim 3.000 fietsers. Een overzicht van alle ingeschreven verenigingen en stichtingen is ook te vinden op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht.

 

Heeft u nog vragen over uw deelname?

 

Stuur een e-mail naar communicatie.rghn@rabobank.nl of bel tijdens kantooruren naar (0172) 712 150.

Heel veel succes met het werven van deelnemers en we hopen u zondag 24 juni te zien bij één van de verschillende startlocaties!

 

 

Veilig omgaan met e-mail
Ontvangt u een e-mail? Let dan op onderstaande punten.• De Rabobank vraagt u nooit om vanuit een e-mail direct in te loggen in Rabo Internetbankieren.
• De Rabobank vraagt u nooit naar beveiligingscodes.Beveiligingscodes zijn uw pincode, toegangscodes of de inlog- en signeercodes. Dit zijn codes die u met uw Rabo Scanner aanmaakt. Geef deze codes nooit door aan anderen.

Vertrouwt u een e-mail niet? Stuur deze dan door naar valse-email@rabobank.nl en verwijder de e-mail hierna direct.

Vertrouwelijkheid
De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u deze e-mail onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.