COM Mondial 2019 Zwolle nieuwsbrief 5.

Dit bericht is geplaatst in NBvV,Tentoonstelling op door .
Nederlands

Vraagprogramma Mondial
Op de Mondial-site is reeds het concept-vraagprogramma gepubliceerd welke inmiddels kleine aanpassingen heeft gekregen. Echter: De definitieve versie wordt pas geplaatst wanneer de inschrijving geopend wordt. Het is mogelijk dat er alsnog kleine wijzigingen aangebracht worden na het COM-congres van de OMJ welke in september in Italië gehouden wordt. Nog niet printen dus!

De officiële Mondial-pin
Voor alle deelnemers en medewerkers aan de show is er een prachtige Mondial-pin gemaakt. Tijdens de showdagen zijn er een gelimiteerd aantal verkrijgbaar in de stand van de NBvV in de wedstrijdhal.

Gala-avond
Er worden vragen gesteld over de gala-avond op zaterdag 12 januari 2019. Om deel te nemen dient u zich hiervoor in te schrijven. Kosten zijn 55 euro p.p. De wijze waarop ingeschreven kan worden zal z.s.m. bekend gesteld worden. Aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen zijn, gaat de reservering op binnenkomst van opgave en betaling.

Verkoopklasse voor NBvV leden
Er zal naast de commerciële verkoop van vogels ook een verkoopklasse, zoals u normaliter bij de NK gewend bent, ingericht worden. Deze staat alleen open voor NBvV-leden. De inschrijving van deze verkoopklasse is niet gekoppeld aan het meedoen met wedstrijdvogels, dus volgt een gescheiden inschrijfsysteem. Informatie hierover kunt u terzijnertijd vinden op de NBvV of Mondial site.

Entreebewijzen voor deelnemers
Deelnemers met minimaal drie vogels aan de wedstrijd hebben recht op twee entreebewijzen. Dit is inclusief de afhaal op zondag. Deelname aan de show geeft recht op twee keer vrij parkeren bij de hal. Dit is uitsluitend tijdens het inbrengen van de wedstrijdvogels en op de sluitingsdag. Parkeerkaartjes worden uitgereikt na vertoon van bewijs van deelname en identiteitsbewijs. Tijdens de openingsdagen is er geen vrij parkeren, behalve voor de organisatie en medewerkers.

Verlichting
Begin september is er een start gemaakt met de fabricage van kooiverlichting in onze opslagruimte in Zutphen. Op de foto ziet u een aantal van de medewerkers actief bezig. Met deze nieuwe verlichting staan de vogels straks in januari figuurlijk in het zonnetje.

 

Het organisatiecomité.

Bezoek https://com.mondial2019.nl