Corona maatregelen leggen seizoen plat

Dit bericht is geplaatst in Beurzen,Contactavond op door .

Corona maatregelen legt activiteiten stil.

Beste leden van v.v. “De Diamantvink”, op maandag 23 maart zijn de regels in verband met het corona virus weer aangescherpt en verlengd tot 1 juni. Wij van het bestuur hebben dan ook besloten om tot september geen activiteiten meer te houden in ons clubgebouw, pas in september beginnen we weer met de eerste activiteiten.

Dus ook de medewerkersdag in Avifauna komt helaas te vervallen.

Het is allemaal heel vervelend maar voor de vogelvereniging geld dat we het wel overleven.

Veel problematischer is het voor een hoop bedrijven waar bijna geen werk meer voor is en voor bedrijven die hun deuren moeten sluiten. Dan denk ik natuurlijk vooral aan de bloemen sector die een grote klap krijgt te verwerken. Het is maar de vraag of alle bedrijven dit doorstaan.

Natuurlijk hoop ik dat al onze leden gezond weer in september de vereniging kunnen bezoeken, onze vereniging bestaat uit veel oudere leden die nu eenmaal in een risico groep zitten wees verstandig ga niet de deur uit als het niet hoeft en houd voldoende afstand 1,5 meter blijf zo en zo thuis als je grieperig of verkouden bent .

Laten we met zijn alle ons verstand er bij houden en doen wat ons gevraagd word dan zien we elkaar weer gewoon in september en koop eens een extra bloemetje of plantje das gezelliger dan wc papier en goed voor de mensen die daar mee werken. Natuurlijk  heb ik respect voor de mensen in de zorg die wel alle zeilen bij zetten om zo goed mogelijk door deze tijd heen te komen.

V.v. “De Diamantvink” heeft een site en een facebookpagina daar houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van wanneer we weer wat gaan doen mocht u op facebook zitten plaats eens wat op de facebookpagina van “De Diamantvink”, jonge vogels, kweekresultaat, of verbouwing van een vogelhok houden we toch een beetje contact met elkaar.

Namens het bestuur van v.v. “De Diamantvink” graag tot ziens in goede gezondheid en tot we elkaar weer snel de hand kunnen schudden.
De voorzitter Hans van Egmond.