Lek ticketcounter

Dit bericht is geplaatst in NBvV op door .

Beste bezoeker van onze jaarlijkse tentoonstelling “VOGEL”

 

De online kaartverkoop van ons Nederlands Kampioenschap voor Volièrevogels “VOGEL” wordt verzorgd door Ticketcounter. Helaas, zo heeft Ticketcounter ons laten weten, is een bestand met persoonsgegevens van onder andere onze bezoekers, gelekt. Het betreft gegevens van mensen die via onze website, kaartjes hebben gekocht. Het lek kon zeer snel worden gevonden en is ook direct dichtgezet.

 

U ontvangt deze mail omdat u bij ons kaartjes heeft gekocht en uw gegevens mogelijk bij dit lek betrokken zijn geweest. De data die is gelekt, verschilt namelijk per persoon.

 

Wilt u weten welke gegevens van u zijn gelekt? Wij hebben hiervoor een beveiligde website ingericht, waarop u kunt opvragen of en zo ja welke gegevens van u bij dit lek betrokken zijn geweest. Vanaf maandagmiddag 8 maart 14.30 uur kunt u via “Nieuws” op onze website www.nbvv.nl uw mailadres ingeven en op datzelfde mailadres ontvangt u een e-mail met de informatie. Ook als uw mailadres niet betrokken is bij het lek, ontvangt u daarvan bericht.

 

Stel dat uw gegevens zijn gelekt, dan loopt u gelukkig geen direct risico. Het is echter weldegelijk belangrijk dat u waakzaam en alert bent op verdachte berichten of verzoeken via de mail, telefoon of andere communicatiemiddelen. Ga hier nooit op in en klik niet op onbekende links!

 

Wij benadrukken dat de NBvV, Ticketcounter of uw eigen bank nooit telefonisch, per mail, per app, of op welke andere wijze dan ook, zal vragen om pincodes, persoonlijke inloggegevens of om overboekingen tussen bankrekeningen te doen of andere vertrouwelijke financiële handelingen uit te voeren.

 

Wij betreuren deze situatie enorm en wij bieden hierbij onze excuses aan, mede ook namens onze partner Ticketcounter. Wij vinden het erg belangrijk dat uw gegevens veilig zijn en zijn hierover uiteraard met Ticketcounter in gesprek. Voor zowel ons alsook voor Ticketcounter, is de veiligheid van uw gegevens bij ons, onze hoogste én dagelijkse prioriteit!

 

Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn. Op de website van de NBvV kunt u de veelgestelde vragen en antwoorden bekijken. Kunt u het antwoord daar niet vinden of heeft u nog andere vragen, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met de servicedesk van Ticketcounter via 010 – 751 64 00 en info@ticketcounter.nl.

 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen u volgend jaar weer bij ons te mogen verwelkomen. We danken u voor uw begrip.

Met hartelijke groet,

 

Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers

Hans van der Stroom – hoofd bondsbureau