Nationale TT Koudekerk Hazerswoude afgelast.

Dit bericht is geplaatst in Tentoonstelling op door .

Betref: Nationale vogeltentoonstelling Vogelvreugd 2020

 

 

Hazerswoude Dorp, 21 juni 2020

Beste vogelliefhebbers,

Normaal gesproken zijn we in deze maanden al druk bezig met onze voorbereidingen op onze tentoonstelling. Helaas door de corona loopt alles anders dit jaar.

Vooralsnog zijn alle meld- en vergunning plichtige evenementen verboden tot 1 september. Omdat het niet te voorspellen is hoe de verspreiding van het virus zich zal ontwikkelen, kan nu nog niet worden voorspeld of niet-vergunningplichtige kleinschalige tentoonstellingen vanaf 1 september wel doorgang kunnen vinden.

We houden met het bestuur rekening mee dat de regels van 1,5 meter afstand met de tentoonstelling nog zullen gelden. Dus, keuren, voordragen, het bezoeken, uitkooien, etc, zou allemaal op 1,5 meter afstand moeten. Een tentoonstelling moet ons energie, plezier en gezelligheid geven. We hebben het idee dat als we alle maatregelen na moeten leven, dat deze doelstelling niet behaald gaat worden

Verder zijn we met onze tentoonstelling afhankelijk van onze adverteerders, die waarschijnlijk ook allen veel last hebben van de coronacrisis.

Als bestuur zijn verantwoordelijk voor wat er op de tentoonstelling gebeurd. U zult begrijpen dat de gezondheid van u allemaal voorop staat bij dit soort beslissingen. Veel vogelliefhebber behoren tot de kwetsbare doelgroep.

Daarom hebben wij als bestuur besloten de nationale tentoonstelling 2020 niet door te laten gaan.

We hopen in 2021 de nationale tentoonstelling weer plaats kan vinden in de week van 25- 30 oktober 2021.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur vogelvereniging Vogelvreugd

Alfred Hoogendoorn, secretaris