Nieuwe voerleverancier.

Dit bericht is geplaatst in Beurzen op door .

Na twee jaar samengewerkt te hebben met van den IJssel vogel en zaadhandel, heeft van den IJssel besloten te stoppen op onze beurs aangezien de verkoop voor hem niet voldoende was. Zo gauw er iemand is voor overnamen zal hij dan ook stoppen.

Voor mij leek het logische eerst eens met Dik van der Aart te gaan praten omdat toch veel leden daar hun voer halen, hij een grote keus aan vogelbenodigdheden heeft en we in het verleden ook goed met hem samengewerkt hebben.

Dik en ik waren het snel eens we hebben afspraken gemaakt over de beurs, voeren met de tentoonstelling en de waardebonnen voor prijswinnaars. Alles netjes op papier gezet en in ieder geval komend jaar weer voer op de vogelbeurs, zonder voer is de vogelbeurs volgens mij ten dode opgeschreven. We laten het verleden achter ons en hopen op een goeie samenwerking zoals in het verleden.

Aangezien Dik van der Aart op zaterdag in de ochtend zijn zaak open heeft hebben we besloten de vogelbeurs van 13.00 uur tot 15.30 uur te laten duren. Langer heeft niet zo veel zin gezien de vogelhandelaren het vaak na 2,5 uur ook wel weer gezien hebben. Een ieder heeft lang genoeg de tijd om vogels te kopen, verkopen of te ruilen en zijn benodigde voer te halen. Natuurlijk zal er best nog wat na gepraat worden na 15.30 uur maar alles is wel weer op tijd en netjes voor het avondeten. Hoeft moeder de vrouw niet te bellen dat de soep klaar is of zoiets.

Vanaf September staat van der Aart diervoeders dus weer op de vogelbeurs.

Aangezien alles in een paar weken geregeld is en in de zomermaanden was er weinig tijd voor overleg met leden en bestuur heb ik mijn best gedaan om het samen met Dik weer eens te worden. Ik denk dat dit de beste oplossing is voor behoud van onze vogelbeurs. Ik heb natuurlijk wel bestuursleden geïnformeerd.
Om misverstanden te voorkomen zal de communicatie over de vogelbeurs gaan tussen de beursvoorzitter en Dik v/d Aart.

Dus wilt u zeker zijn van voer voor uw vogels in September bel of mail van der Aart diervoeders en Dik neemt het mee naar de vogelbeurs. Mochten er nog vragen zijn aan Dik of aan mij dan hoor ik ze graag en natuurlijk tot ziens op de gezelligste vogelbeurs van Zuid-Holland bij v.v. “De Diamantvink”.

 

Introductie v/d Aart diervoeders.

drop down artikel Dik van der Aart