Steun burgerinitiatief

Dit bericht is geplaatst in v.v. :De Diamantvink" op door .
Beste Diamantvink lid,

Het kan u niet ontgaan zijn wat er de laatste tijd gaande is omtrent de Wet die De Partij van de Dieren heeft ingediend en is goedgekeurd. Mocht u dit onverhoopt hebben gemist of heeft u nog geen steun betuiging ingevuld dan is dit u kans.

Klik op onderstaande link voor het document dat u mag invullen.
https://www.sngn.nl/wp-content/uploads/2021/06/K.N.V.-Ornithophilia-Burgerinitiatief.pdf

Wij hopen ook op uw steun.
Laat u ook alle familie leden en bekenden ook dit formulier invullen??

Namens het bestuur,

Dank u wel.

Koninklijke  Nederlandse  Vereniging
Ornithophilia
UTRECHT  Opgericht 27 september 1894

Beschermheer
Jhr. Dr. P.A.C. Beelaerts van Blokland, voormalig Commissaris van de Koningin in de Provincie Utrecht

Goede avond,

U heeft ongetwijfeld vernomen van de dreiging die er sinds kort is voor de dierenliefhebberij als gevolg van de Wet Dieren.

Omdat dierenliefhebbers juist met goede zorgen met hun huisdier(en) willen omgaan, is door K.N.V. Ornithophilia een burgerinitiatief gestart om de dierenliefhebberij in de Wet Dieren een beschermde status te geven. Dat is in uw eigen belang als dierenliefhebber maar wellicht ook in het belang van uw vereniging van dierenliefhebbers.

Kom nu dus voor dit belang van de dierenliefhebberij op door de bijgevoegde steunbetuiging te ondertekenen. Zorg er ook voor dat anderen de kans krijgen aan deze actie mee te doen.

Stuur per mail deze mail met de bijlage aan hen door. Alle liefhebbers van dieren moeten nu echt samen optrekken. Alleen op die manier kunnen wij aan de Nederlandse volksvertegenwoordiging laten weten dat ook het belang van dierenliefhebberij mee moet tellen voor de politiek.

Wij rekenen op uw steun.

Franc Beekmans