Tentoonstelling 2019

Dit bericht is geplaatst in Tentoonstelling op door .

                Tentoonstelling 2019

Zoals afgesproken in het rayon organiseert v.v. “De Diamantvink” drie jaar achter elkaar de rayontentoonstelling. 2019 wordt het tweede jaar van deze serie van drie. Vorig jaar is de tentoonstelling goed verlopen met in totaal 572 vogels en een stijgende deelname vanuit het rayon. Als de voortekenen niet bedriegen dan zal de deelname vanuit het rayon dit jaar nog verder toenemen. Dus ik hoop dat we ook dit jaar weer aan een mooi aantal vogels komen.

Naast alle vrijwilligers waar we ieder jaar enorm op steunen bij alle activiteiten die rondom de TT moeten worden gedaan ben ik dit jaar ook heel blij met de uitbreiding van de TT-commissie met twee extra commissieleden. De eerste is Paul Hoogenboom die bij zijn afscheid als bestuurslid al had aangegeven zich nog wel te willen inzetten voor de advertentie- en PR-werkzaamheden rondom de TT. Daar maken wij natuurlijk dankbaar gebruik van. Het tweede nieuwe commissielid is Piet Koek. Piet was sowieso al veel aanwezig rondom de TT, maar komt ons nu ook als commissielid versterken.

Enkele belangrijke data zijn:

Zaterdag         19 oktober       Sluiting inschrijving

Woensdag       6 november     Inbrengen van de vogels

Donderdag     7 november     Keuring

Vrijdag           8 november     Opening om 20.00 uur

Zaterdag         9 november     Zaal open en in de avond bingo

Zondag           10 november   Zaal open en einde middag uitkooien

Wij willen er weer een mooie show van maken en hopen in ieder geval op zoveel mogelijk inzenders met zoveel mogelijk vogels.

U doet toch ook mee!

Met vriendelijke groet,
Namens de T.T.-commissie en het bestuur
Wilco Hogenboom

 

inschrijfformulier 2019 rayon jeugd

inschrijfformulier 2019 rayon senioren

reglement rayon 2019