TT vruchten en insectenetende vogels.

Dit bericht is geplaatst in Tentoonstelling op door .

Beste Vogelliefhebber,

Via deze mail willen wij u en de leden van uw vogelvereniging attenderen op onze jaarlijkse “BEO” (Bird Experience Oirschot).

De vogels worden geshowd in vitrines en volières die zo natuurgetrouw mogelijk zijn ingericht. Iedere vitrine en volière zal worden bewoond door een andere vogelsoort en is aangekleed met het daarbij passende biotoop. Tevens zijn er stands aanwezig met supplementen, voeding, verlichting etc. Ook is er een verkoopruimte voor vogels.

Speciaal voor verenigingen kunnen wij een groepskorting aanbieden. Voor 10 bezoekers of meer hanteren wij het tarief van € 3,00 per persoon i.p.v. € 3,50 per persoon. Mocht u van deze optie gebruik willen maken dan kunt u contact opnemen met Rick via het volgende mailadres; redactie@vogelspeciaalclub.nl.

De openingstijden zijn;

  • Zaterdag 27 oktober van 10.00 uur tot 18.00 uur
  • Zondag 28 oktober van 10.00 uur tot 16.30 uur

Tevens vindt u in de bijlagen onze showposter en onze flyer. Via DEZE link kunt u een filmpje zien van onze show zodat u een idee heeft wat u kunt verwachten.

 ROUTE-BESCHRIJVING naar ’t Vrijthof in Oirschot (ANWB)

Oirschot (afslag 8) aan de A58 Tilburg-Eindhoven

Ga na 350 m rechtsaf op de Kempenweg. Neem na 200 m de tweede afslag op de rotonde rechtdoor op de Kempenweg). Neem na 1 km de tweede afslag op de rotonde (rechtdoor op de Kempenweg)

Neem na 250 m de derde afslag op de rotonde (de Sint Jorisstraat)

Richting centrum – kerk – kerkplein/marktplein

Ga na 350 m linksaf de Gasthuisstraat op. Ga na 45 m rechtsaf de Dekanijstraat op.

Ga na 90 m linksaf de Van Baerlandstraat op. Na 200 m bent u gearriveerd (Molenstraat).

 Op zondag is vrij parkeren op het plein voor de kerk, de overige dagen niet. Rechts van het kerkplein/marktplein ligt een gratis parkeerplaats.

Met vriendelijke groeten,
Rick van Groningen
www.vogelspeciaalclub.nl