Uitslagen vogel 2018

Dit bericht is geplaatst in Tentoonstelling op door .

Uitslagen vogel 2018.

Enkele leden van v.v. “De Diamantvink” hebben ook dit jaar meegedaan met de bondskampioenschappen. Dit jaar was dat vogel 2018.
Er werden heel wat prijzen gewonnen. Hieronder een opsomming.

Ben Delsasso: Ben heeft BRONS gewonnen met een kleurkanarie lutino van 92 punten.

Hans van Egmond: Hans is KAMPIOEN geworden met een kleurgrasparkiet blankvleugel blauw van 92 punten. Met een blankvleugel D blauw van 91 punten won Hans het ZILVER.

Paul Hoogenboom: Paul is KAMPIOEN geworden met een stam kleurgrasparkieten blauw van 364 punten. Paul is ook KAMPIOEN geworden met een Valkparkiet witmasker man van 95 punten. Met een andere Valkparkiet, een SL ino pop is Paul ook KAMPIOEN geworden, deze vogel behaalde 93 punten. Als laatste werd Paul nog een keer KAMPIOEN. Nu met een Valkparkiet dunfallow man van 92 punten.

Bert v/d Jagt: Bert is KAMPIOEN geworden met een Japanse meeuw mokkabruin van 94 punten. Bert heeft met een zelfde vogel van 93 punten het ZILVER gewonnen. Met een Japanse meeuw zwartgrijs van 94 punten behaalde Bert ook het ZILVER. Bert heeft nog een keer ZILVER gewonnen, deze keer met een kleurgrasparkiet violet van 93 punten.

Kees Meijer: Kees is KAMPIOEN geworden met een Turquoisineparkiet groen pop van 95 punten. Kees won het ZILVER met een stel Turquoisineparkieten groen pop van 189 punten. Met een Turquoisineparkiet groen pop van 93 punten behaalde Kees het BRONS.

Henry van Rijn: Henry is KAMPIOEN geworden met een stel kleurkanaries, bruinopaal geelivoor intensief van 183 punten. Met een kleurkanarie bruinopaal geelivoor schimmel werd Henry ook KAMPIOEN. De vogel behaalde 92 punten. Met een zelfde vogel van 91 punten behaalde Henry het ZILVER. Met een kleurkanarie Agaatopaal geel intensief van 91 punten behaalde Henry ook het ZILVER. Met een mozaïek kanarie Agaatopaal geel mozaïek type 1 van 91 punten behaalde Henry ook het Zilver. Tot slot werd Henry nog een keer KAMPIOEN. met een kleurkanarie, Isabelopaal geel schimmel van 91 punten.

Ton v/d Wereld: Ton is KAMPIOEN geworden met een postuurkanarie, Gloster consort lipochroom schimmel van 94 punten. Met een Gloster consort lichtbond schimmel van 94 punten werd Ton ook KAMPIOEN. ZILVER won Ton met een Gloster corona lichtbond schimmel van 93 punten. BRONS won Ton met een zelfde vogel van 92 punten. Tot slot werd Ton nog een keer KAMPIOEN met een stel Glosters corona donkerbond schimmel van 191 punten.

Tot zover de prijswinnaars van v.v. “De Diamantvink” bij vogel 2018.
Prijswinnaars van harte gefeliciteerd. Veel succes met het kweekseizoen en tot volgend jaar bij we wereldshow in Zwolle.